• 0741995207
  • office@pvc-galati.ro
  • www.pvc-galati.ro

Sistemul de  profilul WDS este un sistem de ferestre şi uşi, realizat pentru a va oferi o viaţă mai comoda, fiind proiectat prin utilizarea celor mai noi tehnologii.

Sistemul de profil WDS dispune de o echipa specializata, de un echipament tehnologic foarte  avansat şi de un laborator ce garantează o calitate ridicata şi stabilitate a procesului de producţie.

Produsele și accesoriile Ramplast sunt 100% ecologice și dispun de toate agrementarile și certificările necesare realizării de produse competitive pe piața Uniunii Europene. Profilele Ramplast dețin certificările prestigiosului Institut IFT Rosenheim (Germania) și se pot livra în diverse culori și texturi, foliile decor fiind furnizate de liderii mondiali în domeniu.

Profilele PVC SALAMANDER

Profilele PVC marca Salamander reprezinta performanta relatie pret - calitate - fiabilitate -rezistenta.
  • Profile PVC clasa A, cu 3 mm grosime perete exterior, 5-6 camere de izolare fonica si termica.
  • Profilul PVC de 6 camere are o etansare in plus, cea mediana, prin aceasta se realizeza o rupere termica suplimentara in spatiul dintre toc si cercevea. Robustetea data de grosimea peretilor si densitatea sporita a pulberii din PVC asigura un cadru foarte rezistent ce face fata cu brio chiar si pachetelor termoizolante cu 4 foi de geam. Tipuri de termopane Salamander: