• 0741995207
  • office@pvc-galati.ro
  • www.pvc-galati.ro

Despre companie

Suntem o firma de incredere


Echipa ThermoGlass PLUS din Galati este tanara si dinamica, mereu interesata pentru a realiza tot ceea ce este necesar pentru ca fiecare client să fie multumit si sa aibe siguranta unei investitii pe termen lung.

Relatiile de parteneriat construite atat cu furnizorii cat şi cu clienţii noştri sunt bazate pe angajare pe termen lung, incredere şi corectitudine, transparenta si suport.

Eforturile noastre sunt îndreptate continuu catre satisfacerea optima a cerintelor şi cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite.

Respectul acordat neconditionat clientilor şi adaptarea rapida la cerinţele pietei, reprezinta aspecte ce caracterizeaza modul de lucru in cadrul companiei .

TELEFON : 0741995207

Măsurăm

Echipele noastre măsoară orice proiect până la cel mai mic detaliu. Totul trebuie să se potrivească perfect iar profesionistii nostri sunt aici pentru a se asigura de asta.

Consiliem

Clientul este în centrul afacerii noastre. După ce avem un plan al proiectului, vă vom consilia în alegerea produsului potrivit pentru dumneavoastră.

Livrăm

Produsele comandate vor fi livrate conform indicatiilor dumneavoastra legate de locatie, la timp si in siguranta. Acest serviciu este gratuit.

Montăm

Echipele noastre de profesionisti vor monta produsele comandate si se vor asigura ca acestea sunt in perfecta stare de functionare.